Tilmelding
Logo


Find din hold i listen nedenfor følg denne vejledning


  • Vælg det ”hold” hvor du ønsker at spille på/eller melde en spiller på.I feltet med oplysninger om tid, sted, træner og pris skal du /I klikke på ”tilmeld”


  • Er spilleren/du allerede medlem, skal du bruge mailadresse/mobilnummer og den adgangskode, som du har modtaget på mail eller sms eller tryk på glemt adgangskode, så får du tilsendt en ny adgangskode.


  • Nyt Medlem: Opret dig/spilleren som nyt medlem. Husk at udfylde med telefonnummer, mobilnummer og e-mail adresse. (Brug evt. forældreoplysninger).


  • Herefter kommer betaling. Der skal du vælge Visa/dankort eller e-dankort (netbank).Indtast herefter kortnummer og udløbsdato samt kontrolcifre (3 cifre) og tryk  ”gennemfør betaling”.


  • Kontigentet er nu betalt og du er medlem af klubben, og du får mulighed for at printe en  kvittering ud. Der er nu tilmeldt en spiller til et hold.


  • Sjørring HK gør opmærksom på, at ved tilmeldning acceptere du, at der kan blive taget potræt fotos af dit barn, som kan blive brugt på hjemmesiden og facebook.


Hvis du har spørgsmål til dette er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen eller skrive til klubbens kasserer på  kasserer(at)sjoerringhk.dk (at udskriftes med @)

Aktuelle hold som åben for tilmelding: (læs ovenstående)

Alle ungdomsspillere fra U18 og ned modtager en lækker håndbold fra klubben, når kontingentindbetaling har fundet sted. Så skynd dig.

Bolden der modtages er ikke nødvendigvis denne model

Webmaster: Sjørrring Håndboldklub - mailadresse webmaster(at)sjoerringhk.dk